República i pagesia_v3

Tertúlia 1 desembre 2018

Nova Tertúlia de La Unió del proper dissabte 1 de desembre, a les 7 del vespre, al nostre local de la Plaça del Pou.
En aquesta Tertúlia us proposem una reflexió sobre la pagesia, un sector que al nostre país ha representat una font de progrés, un motor social, un trencament amb les estructures i que avui segueix sent responsable de la nostra alimentació saludable i d’una part important de la nostra economia, però que també s’està convertint en el responsable del manteniment i de la cura d’una gran part del paissatge del nostre país.
Parlarem de l’activisme pagès, del catalanisme pagès, del republicanisme pagès, amb la Montserrat Tura, autora del llibre “República pagesa”, publicat per l’Editorial Pòrtic, i amb la Isabel Vidal, cap de la sectorial de la vinya i el vi del sindicat dels Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC).
Presentarà i moderarà la tertúlia el Josep Maria Flores, periodista.
L’organització va a càrrec de La Unió Vilanovina. Col·laboren en aquest Tertúlia la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’editorial Pòrtic.
Us hi esperem!
República i pagesia_v3

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza cookies (galetes) per a recopilar informació estadística de la vostra navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació de la nostra política de cookies.