carnaval 2020

Carnaval 2020

CARNAVAL 2020

Us deixem la informació dels actes de Carnaval  per tal que no us perdeu res.

carnaval 2020

Ball de Mantons

Com els últims anys farem el ball a La Sala conjuntament amb l’Agrupació de Balls Populars. Enguany amb l’orquestra Aquàrium i en Jordi Gómez per tancar la nit.

Venda d’entrades

 • Socis/es: 4, 5, 6 i 7 de febrer de 19 a 21 h al local de l’entitat.
 • No socis/es 11, 12, 13 i 14 de febrer de 19 a 21 h al local de l’entitat.

Preus

 • Socis/es 20 €
 • No socis/es 25 €
 • Taula per a 4 persones amb ampolla de cava 25 €.

Xatonada

Aquest cop i donada la situació d’impàs del local la comissió organitzadora de la Xatonada ha decidit traslladar-la al restaurant Centre Vila.

Inscripcions

Fins el 14 de febrer a través d’aquest formulari. Places limitades

Preu

30 €


Arrivo

Sàtira i vinagre a dojo.

Inscripcions
Dijous 30 i divendres 31 de 19 a 21 h al local de l’entitat.

Preu

 • Socis/es: 5 €.
 • No socis/es: 10 €

Comparses

Aquest any com que no disposem de bar de l’entitat no podrem oferir el servei d’esmorzar. D’altra banda recordeu la importància de llençar els caramels ecològics i biodegradables #GuerraAlPlàstic
Últimes comparses a la plaça del Pou!

Inscripcions

 • Socis/es: dimarts 4 de febrer de 19 a 21 h al local.
 • No socis/es: dies 6, 7, 11, 12 i 13 de febrer de 19 a 21 h al local.

Preus

 • Socis/es: 30 € per parella.
 • No socis/es: 40 € per parella
Tindrem americanes en lloguer de talles infantils 10 € + 30 € de dipòsit i també de talles adultes per 25 € + 25 € de dipòsit (fins a esgotar disponibilitat). També tenim tela caixmir per a fer americanes al T’ho Arreglem? del Boulevard Roxy.

Enguany hem fet una bandera més petita (el pal i la tela) per a la comparsa infantil per tal que sigui un infant qui la porti la major part del recorregut. Fins als dotze anys inscripció gratuïta per a socis/es, 20 € per a no socis de l’entitat. També tenim americanes petites a lloguer.


Ball de Comparses

Aquest any canviem d’ubicació, a l’Envelat de la zona esportiva, però continuem organitzant el ball de la comparsa amb els Falcons.
A partir de les 9 de la nit i fins la matinada de dilluns amb Les Dammar, Dj Calamity, Dj OGT, La Toska Collective i Dj Blndkid.
Entrada a 3 € per als socis i 6 € per als no sòcis de les entitats organitzadores.


Vidalot

Segurament ja heu començat a veure la campanya que està iniciant la comissió recuperadora del Vidalot. Si dimarts de Carnaval encara teniu forces i voleu gaudir del dia més VTV ens concentrarem a 2/4 de 7 al local de la plaça del Pou per treure el Penó de l’entitat a la cercavila que surt de les Neus a les 19 h.

Tindrem ordi per qui vulgui omplir el farcell!

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza cookies (galetes) per a recopilar informació estadística de la vostra navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació de la nostra política de cookies.