capçalera festa major

Festa Major d’Entitats (FME) 2018

La Festa Major d’Entitats (FME) és un projecte col·laboratiu de les associacions juvenils, festives i culturals de Vilanova i la Geltrú. Després de molts anys de reclam de millor oferta cultural i festiva a la Festa Major de la ciutat, La Unió Vilanovina, Festuc, Apol·lo, El Casal Popular de Vilanova i el Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú van decidir organitzar-se per portar a l’escenari de la FME el que no trobaven al programa oficial.

En aquest 2018, el 27 i 28 de Juliol la FME tornarà a omplir la Zona Esportiva de música en directe però, a més dels concerts, la programació inclourà altres actes organitzats per les entitats associades.

Per si fos poc, les entitats involucrades, han decidit de forma unànime que tots els beneficis obtinguts en aquesta edició de la FME seran destinats a la caixa de resistència dels 9 de Vilanova, encausats pel Cas Montoro, pels qui la fiscalia de l’Estat demana un total de 29 anys de presó i 10.000€ en multes.

A més a més, dissabte 28 a la tarda gaudirem de la Ruta Major d’Entitats organitzada per l’entitat Apol·lo, A les vuit de la tarda, des de la Plaça de les Neus, començarà el recorregut pels carrers del centre de Vilanova i la Geltrú, acompanyats de la Xaranga Tirant lo Band. La ruta tindrà 5 punts de parada amb refrigeri, on hi col·laboraran diferents entitats:

– Plaça de les Neus, a càrrec de Casal Popular de Vilanova
Festuc Vng
La Unió Vilanovina
Ball De Diables de Vilanova
– Plaça Assumpció, a càrrec d’Apol·lo

Us hi esperem!!

FME 2018

 

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza cookies (galetes) per a recopilar informació estadística de la vostra navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació de la nostra política de cookies.