Historia de la Unió Vilanovina

Un nou inici

L’any 2014, amb el trasllat de la seu social a un nou local de lloguer situat a la Plaça del Pou, s’obren noves expectatives de recuperació de la vida social i de millora de les activitats que s’han mantingut i d’incorporació de noves activitats al calendari anual social. S’organitzen periòdicament “Les Tertúlies de La Unió” alternant temes d’interès estrictament local amb debats de política nacional, s’ha recuperat el campionat de botifarra i, sobretot, es recuperen els sopars a la fresca.

Amb la incorporació de saba nova i a partir del trasllat al nou local, La Unió torna a aixecar el cap. Col·labora activament en la incorporació de la Nau del Ferrocarril als espais lúdic-culturals de la ciutat, com a membre fundador de la Coordinadora d’Entitats Juvenils i Culturals de Vilanova i la Geltrú. L’any 2015 organitza un Arrivo que trenca motlles, retornant al clàssic sermó i donant-li el tomb a l’ordre horari. És l’única entitat que participa a tots els actes de Carnaval, des de la Xatonada de dijous gras fins e l’Enterro de la Sardina de dimecres de cendra.

Arrivo 2015

Foto Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza cookies (galetes) per a recopilar informació estadística de la vostra navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació de la nostra política de cookies.