La Junta

Des de l’Assemblea de socis celebrada el 26 de juny del 2015, els integrants de la junta som els següents:

  • President: Oriol
  • Vicepresident: Albert
  • Secretari: Pablo
  • Tresorer: Roger
  • Responsable del Drac de Vilanova: Marc
  • Vocals: Júlia, Elisa, Andreu, Anna, Elisenda, Pau i Carlota

Us sonen aquests noms? On és el Llenas? I els Xaviers? L’Aluja? El Caiuela?

Quan a la gent de Vilanova li preguntes per a la Unió Vilanovina pensa en una ENTITAT CENTENÀRIA i ben segur que li venen el cap imatges d’aquella gent mítica, els de tota la vida, els que estaven darrera la barra de l’envelat de les Casernes… Aquells una mica… MAMUTS. Però per primera vegada en molts anys  la junta està formada per a un grup de JOVES.

Som una junta juvenil, amb força experiència en el teixit associatiu i amb moltes GANES de dur a terme la GESTIÓ i DINAMITZACIÓ d’aquesta entitat.

Els REPTES que tenim per endavant son molt engrescadors i tenen a veure amb la dinamització de l’activitat social de l’entitat, fent noves propostes i projectes i continuant amb aquelles que donen més identitat a la Unió com el Carnaval. Volem crear diferents SECCIONS, grups de gent que a través de la UNIÓ s’organitzi i munti diferents ACTIVITATS, secció ciclista, culinària, excursionista… Així que ja sabeu si teniu propostes o voleu participar de les seccions, o venir a les reunions de junta no dubteu en fer-nos-ho saber!

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza cookies (galetes) per a recopilar informació estadística de la vostra navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació de la nostra política de cookies.