presentacio llibre

Presentació del llibre “Com una pàtria. Vida de Josep Benet”

Ja fa alguns mesos us convidàvem a la presentació del llibre “TARRADELLAS, EL GUARDIÀ DE LA MEMÒRIA” un llibre d’Enric Canals i Josep Maria Ràfols sobre una personalitat que va ostentar càrrecs polítics en el Govern de la Generalitat republicana i que, després de la derrota de la Guerra Civil, des de l’exili, va treballar per mantenir les institucions pròpies del país i, després del seu retorn va presidir la Generalitat recuperada un cop enterrat el cos del dictador.

El proper dissabte, 25 de novembre, us convidem a la presentació del llibre “COM UNA PÀTRIA. VIDA DE JOSEP BENET” un llibre de Jordi Amat que reflecteix la vida d’un activista cultural i polític que, després de la derrota de la Guerra Civil, des de l’interior del país, en plena dictadura franquista, va cultivar els brots de la renaixent cultura catalana, va ser un motor de la societat civil i una peça clau del catalanisme d’esquerres.

En Francesc Puig Rovira ens farà la introducció dels dos ponents, l’autor del llibre que avui presentem, el periodista Jordi Amat, i el periodista vilanoví Josep Maria Ràfols, un dels autors del llibre que vam presentar fa uns mesos, i ens farà una breu pinzellada de la relació d’en Josep Benet amb Vilanova i la Geltrú.

En Josep Maria Ràfols i en Jordi Amat ens faran la presentació del llibre i, com a coneixedors de Tarradellas i de Benet, ens parlaran dels paral·lelismes i contraposicions d’aquests dos personatges que han estat peces clau de la nostra història recent.

Ens trobem doncs dissabte 25 de novembre, a les 7 del vespre, al nostre local social de la Plaça del Pou.

presentacio llibre

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza cookies (galetes) per a recopilar informació estadística de la vostra navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació de la nostra política de cookies.