Nou homenatge a Catalunya - Vicent Partal_v1

Tertúlia 12 de maig

El proper dissabte 12 de maig tindrem una nova tertúlia. Es tracta de la presentació del nou llibre d’En Vicent Partal “NOU HOMENATGE A CATALUNYA“.
Vicent Partal, periodista director de VilaWeb i president del prestigiós club periodístic European Journalism Center, ha estat una veu de referència des de fa anys a l’hora d’analitzar la política catalana i el procés cap a la independència.
La seva editorial al diari digital ha esdevingut un punt de trobada, d’influència de bona anàlisi i d’optimisme davant la complexa situació que viu el país.
Autor de diversos llibres sobre política internacional, nacionalisme, periodisme i política catalana, ara presenta “Nou homenatge a Catalunya”, en el que vol fer un fil històric entre el llibre de George Orwell que elogiava la II República espanyola i la nova República catalana que va començar a caminar el passat mes d’octubre.

Us hi esperem!

Nou homenatge a Catalunya - Vicent Partal_v1

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza cookies (galetes) per a recopilar informació estadística de la vostra navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació de la nostra política de cookies.