Benet-Pujol-Tarradellas_v22

Tertúlia 24 de febrer

El dia 24 de febrer a les 7 del vespre torna una nova tertúlia de La Unió, aquest cop amb el títol “El catalanisme a debat”. Aquest cop es realitzarà la tertúlia al local de la Pl.del Pou.
El catalanisme a debat
Catalunya es va construint amb l’aportació de tothom.
El nostre país ha hagut de superar moments difícils, dramàtics en el devenir de la història.
I de tant en tant sorgeixen personalitats que poden donar una empenta a la reconstrucció després d’alguns períodes foscs i grisos, o que han sabut mantenir amb dignitat la legitimitat de les institucions, o que a  través del govern implementar un nivell d’autogovern major.
Ens proposem a traves de tres d’aquestes personalitats en la història de Catalunya Josep Tarradellas, Josep Benet i Jordi Pujol analitzar i debatre com el catalanisme ha estat  transversal i  ha estat també el motor de la construcció nacional.
Tres polítics discrepants i un país Benet, Pujol  i Tarradellas. És el títol de la tertúlia en que es confrontarà als biògrafs de Tarradellas i Benet Josep Maria Ràfols i Jordi Amat i l’autor de les memòries de Pujol, Jordi Cuyàs que analitzaran el paper  de cada una d’aquestes personalitats va tenir en la construcció del relat polític de la Catalunya dels segle XX.
Es conegut el seu enfrontament però malgrat aquestes discrepàncies a vegades polítiques a vegades estrictament personal tots tres van contribuir i molt a la construcció del país.
Benet-Pujol-Tarradellas_v22

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza cookies (galetes) per a recopilar informació estadística de la vostra navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació de la nostra política de cookies.