Vegueria Penedès_V3

Tertúlia 26 d’octubre

Quan ja no recordem les vacances d’estiu, quan se sent l’olor de les castanyes torrades, quan les fulles seques fan sardanes d’aquí d’allà saltironant, tornen les Tertúlies de La Unió.

I tornen per posar sobre la taula una institució, la Vegueria Penedès, que va costar que arribés i que un cop aprovada “El més calent és a l’aigüera!!!” com diríem col·loquialment.
Per posar llum sobre el tema contem com a ponents amb el Jordi Cuyàs, Director del Pla Estratègic del Penedès, el Ramon Creixell, President del Centre d’Estudis Quintinec, Teresa Llorens, regidora del PSC a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Jordi Medina, regidor d’ERC a l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
La moderadora serà la Laura Marín, periodista.
La tertúlia serà a les 7 del vespre del dissabte 26 d’octubre, a la sala noble de la Casa Olivella, a la Plaça de la Vila, a l’espera de que puguem disposar del nou local.

Vegueria Penedès_V3

Us hi esperem.

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza cookies (galetes) per a recopilar informació estadística de la vostra navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació de la nostra política de cookies.